Shoppingweekend i Milano

Unna dig en helg i designstaden nummer ett. Här har många av Italiens största designer sina huvudkontor och showrooms. Kanske springer du på Roberto Cavalli, Giorgio Armani eller Domenico Dolce och Stafano Gabbana?

Här ligger flaggskeppsbutikerna sida vid sida. Galleria Vittorio Emanuele II är vida känt för sin vackra arkitektur och sina målningar.Under det enorma glaskupoltaket öppnade Miuccia Prada sin första butik och idag delas det unika mosaikgolvet med Gucci och Louis Vuitton.

Styla om dig egen Personal Shopper

Vi  reser till Milano med vår Personal Shopper och guide Katarina som har lång erfarenhet av Milano och dess shopping. Vi reser ut torsdagar för att kunna vara på plats och ha två heldagar i staden innan hemresan igen.

Du har Katarina med dig under hela resan som hjälper dig att hitta rätt bland butikerna i stan. Vi visar vad som är hetast just nu och tar dig med på en shoppingrunda utöver det vanliga. Vi får besöka de bästa butikerna och vi bor centralt och har naturligtvis egen transfer mellan flygplats och hotell.

För att du skall få ut så mycket som möjligt av denna resa kommer vi efter er bokning skicka ut ett frågeformulär där vi gärna vill ha mer information om just era förväntningar. Detta sker någon vecka före avresa.

För bokning kontakta info@kingtours.se

Snabbsökning