SPA - Vid Döda havet.

​Det finns platser på jorden som inte har någon vinter. En sådan plats är Döda Havet beläget 400 meter under Medelhavets yta.
Många reser till Döda havet för den surrealistisk upplevelse det är i sig att flyta runt i det salta vattnet. Men Döda havet har också flera hälsosamma sidor. Under tusentals år har man besökt Döda Havet för dess hälsogivande effekter. Många människor med psoriasis och reumatism åker hit för att må bättre.
Havet är känt för sina höga salthalter och inga fiskar kan leva där. Det som gör Döda havet unikt är att det innehåller 21 olika mineraler varav 12  inte finns i något annat hav. Mineralerna har inte bara en avslappnande effekt utan tillför även näring till huden, ökar blodcirkulationen och lindrar reumatiska besvär. Luften vid Döda havet är torr och pollenfri och p.g.a av den låga höjden är det barometriska trycket högre varför syrehalten är 8% högre än normalt.
Man kan sola länge utan att bränna sig eftersom det tunna lager som bildas vid avdunstningen från havet filtrerar bort en del skadliga ultravioletta strålar. Vi hjälper Dig också att göra utfärder i det mäktiga landskapet runt Döda Havet.
Varför inte ta en heldag och besöka Petra, en stad som är uthuggen direkt ur klipporna, eller någon historisk plats i Israel. Läs mer om våra program under resmål.

Longstaying

Vill man stanna en längre tid eller kanske en hel vinter hjälper vi till med flygbiljetter, boende och utflykter. Det finns olika alternativ i både Jordanien och Israel allt från lyx till det lite enklare, eller varför inte kombinera vistelsen med båda länder och olika boende.

Vi har longstaying i Jordanien, Israel, Egypten och på Malta. Kontakta oss för exakta priser och mer information.

Snabbsökning