Oberammergau passionsspel mm. Avgång Helsingfors

Fantastiska Oberammergau spelen kommer igen 2020. Vi åker dit för att delta i dem. På vägen ser vi också på andra sevärdheter. Läs mer om innehållet i resan här nedan.

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!

Pris från:
14 500:-
Dagar:5
flyg, transfer med buss, inträdesavgifter, hotellövernattning, frukost och middag + en lunch,guidning, reseledare
Boka resa

Program

Program

10.8          Vi flyger från Helsingfors-Vanda flygfält till München. Från München åker vi buss till Innsbruck. På vägen stannar vi i Wattens. I Innsbruck blir vi guidade i gamla stan. Vi övernattar på hotell Innsbruck Alphotell. Middag på hotellet. 

11.8.           Vi äter frukost på hotellet. Sedan reser vi vidare mot Salzburg och på vägen besöker vi Örnnästet i Berchtesgaden. Sedan fortsätter vi vår resa till Salzburg. Väl framme kan man på egen hand besöka t.ex. domkyrkan eller Mozarts hem. Vi övernattar i Achat Plaza Zum Hirschen hotell. Middag på hotellet. 

12.8.         Vi äter frukost på hotellet. Därefter besöker vi Garmisch-Partenkirchen och Zugspitze. Vi övernattar i Oberammergau och äter också middag på hotellet. 

13.8.        Viföljer Oberammergau spelet under hela dagen. Mellan varven äter vi frukost, lunch och middag. Vi övernattar även denna natt i Oberammergau.

14.8.          Vi äter frukost på hotellet. Därefter startar bussen mot München. Vi kommer att stanna vid klostret i Ettal i Linderhof och vid slottet Neuschwanstein. Vi flyger hem tillbaka till Helsingfors. 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
10/8HelsingforsOberammergau passionsspelMer än 814 500:-BokaMer information