Oberammergau passionsspel mm. Avgång Helsingfors

Passionsspelen i Oberammergau är uppskjutna till 2022. Mer information kommer.

Status:
Fullt

Program

Program

10.8          Vi flyger från Helsingfors-Vanda flygfält till München. Från München åker vi buss till Innsbruck. På vägen stannar vi i Wattens. I Innsbruck blir vi guidade i gamla stan. Vi övernattar på hotell Innsbruck Alphotell. Middag på hotellet. 

11.8.           Vi äter frukost på hotellet. Sedan reser vi vidare mot Salzburg och på vägen besöker vi Örnnästet i Berchtesgaden. Sedan fortsätter vi vår resa till Salzburg. Väl framme kan man på egen hand besöka t.ex. domkyrkan eller Mozarts hem. Vi övernattar i Achat Plaza Zum Hirschen hotell. Middag på hotellet. 

12.8.         Vi äter frukost på hotellet. Därefter besöker vi Garmisch-Partenkirchen och Zugspitze. Vi övernattar i Oberammergau och äter också middag på hotellet. 

13.8.        Viföljer Oberammergau spelet under hela dagen. Mellan varven äter vi frukost, lunch och middag. Vi övernattar även denna natt i Oberammergau.

14.8.          Vi äter frukost på hotellet. Därefter startar bussen mot München. Vi kommer att stanna vid klostret i Ettal i Linderhof och vid slottet Neuschwanstein. Vi flyger hem tillbaka till Helsingfors.