Passionsspelen i Oberammergau

Att resa till Oberammergau och få vara med om Passionsspelen, Jesus lidandes historia utspelad på en dag, är något som är svårt att förklara. Det måste upplevas. Den mäktiga upplevelsen som utspelade sig under det som kyrkan kallar ”Den Stilla och Heliga veckan” och få allt uppvisat för sig som en makalös teater, med skickliga skådespelare och musiker. Att under en dag få hela denna vecka som förändrat världen är så mäktigt att det sätter spår för livet.  Reseledare: Lars Hjort.

Pris från:
11 900:-
Dagar:5
Del i dubbelrum, halvpension (frukost & middag), utflykter enligt program, 1:a klass biljetter till Passiosnsspelen, lokal guide.

I resan ingår inte: Flyg ca. 2 000–2 500 SEK, enkelrumstillägg 1 600 SEK. Inträdet på slottet Linderhof och guidningen betalas på plats 7,5 EUR. Tillgången till enkelrum i Oberammergau är begränsad.
Boka resa

Program

Dag 1 Vi flyger från Göteborg till Munchen. Där möter oss vår buss som tar oss till vårt hotell, Gasthof Lamm, Bregenz. Vi får tillfälle att koppla av lite för vår middag på hotellet.

Dag 2 Denna dag gör vi besök på Mainau ön i Bodensjön med mycket svenska anknytningar. Vi gör också en båtfärd på Bodensjön. Tillbaka till hotellet för middag och övernattning.

Dag 3 Vi checkar ut från hotellet för att resa till Oberammergau. På vår väg till Oberammergau kommer vi att göra besök på Schloss Linderhof där vi gör en rundvandring på slottet. Under sen eftermiddag kommer vi till vårt hotell där vi ska övernatta 2 nätter. Vi äter vår middag på hotellet.

Dag 4 Denna dag är huvudprogrammet. Passionsspelen i Oberammergau. Vi har shuttle bus till spelen som börjar 13-14 tiden. I pausen äter vi en trerätters middag i Oberammergau. Alla våra gäster får textbok så man lättare kan följa den mäktiga och spännande händelsen på estraden.

Dag 5 Vi checkar ut från hotellet och har vår transfer till Munchen och vårt flyg hem till Göteborg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
28/9GöteborgPassionsspelen i OberammergauMer än 811 900:-BokaMer information