Pilgrimsresa och Bibelvecka i Netanya med Ove Lindeskär

Nytt datum på G under 2021
Maila gärna till oss om du vill följa med! info@kingtours.se

Vi gör en resa tillsammans för att se de platser där Jesus vandrat som fördjupa oss i vår kristna tro och Bibelns texter som alltid är lika aktuella. Vi bor hela veckan på samma förnämliga hotell Leonardo i centrala Netanya. Vi gör våra utfärder i vår egen buss med vår svensktalande guide tillsammans med Ove Lindeskär. En resa till det heliga landet är alltid en resa som öppnar för andliga upplevelser och fördjupning i vår kristna tro.

Status:
Fullt

Program

Program

Dag 1 Vi flyger från Stockholm kl. 13.40 via Kieva och landar i Tel Aviv strax efter kl. 23.00 lokal tid. Vi har ingen middag på hotellet, men blir erbjudna något lättare på rummet. Vi blir mötta på flygplatsen och har transfer till vårt hotell i Netanya. 

Dag 2  Efter frukost inleder vi vår Bibelvecka med en samling där veckans teman kommer att presenteras. Vi kommer att skicka de olika dagarnas programpunkter och kvällarnas olika möten. Under dagen gör vi uppehåll för lunch. Lunch kan ätas på hotellet eller i centrala Netanyas olika restauranger. Vår middag äter vi på hotellet och ingår i resans pris. H/B.

Dag 3 Denna dag är en heldagsutfärd till norra Israel. Vår buss och vår svensk- talande guide möter oss på hotellet för att börja vår resa mot Nasaret. I Nasaret kommer vi att besöka den stora Bebådelsekyrkan och Nazareth Village som är en by uppbyggd hur Nasaret kunde se ut på Jesus tid. Vi reser vidare till Genesarets sjö för att göra en färd på sjön. Vi blir denna dag bjudna på lunch med Petrusfisk. Vi gör också besök på Saligprisningarnas berg, Kafernaum sam Magdala. Middag på hotellet i Netanya.

Dag 4 Dagen är planerad med Bibelförklaringar och gudstjänst. Fri tid för lunch. Middag på hotellet. Gruppen kommer att erbjudas att fira gudstjänst i den Messianska församlingen i Netanya, buss tillkommer. Eller så firar vi egen gudstjänst på hotellet. Under kvällen Bibelförklaring och middag på hotellet. Middag på hotellet.

Dag 5: Heldagsutfärd till Jerusalem. Efter frukost reser vi upp till Jerusalem. Vi börjar dagen vid Lejonporten för att sedan göra besök i Betesda dammarna och St. Anna kyrkan. Sedan vandrar vi Via Dolorosa med de 14 stationerna till Uppståndelsekyrkan. Under dagen blir vi erbjudna lunch på en enklare restaurang. Vi vandrar genom de judiska kvarteren. Dagen i Jerusalem avslutar vi med ett besök i Trädgårdsgraven. Vi reser tillbaka till Netanya för middag och övernattning. Lunch ingår inte.

Dag 6  Denna dag är en dag med fortsättning på våra Bibelförklaringar. Lunch på egen hand. Ledig eftermiddag för sol och bad. Middag på hotellet. Under kvällen fortsätter Bibelförklaringarna.

Dag 7  Samma program som ovan. Kvällen avslutas med avslutningsmiddag på hotellet.

Dag 8 Ledig förmiddag. Transfer till flygplatsen och vårt flyg kl. 15.10 hem till Stockholm och Göteborg där vi landar kl. 21.50 lokal tid.