Pilgrimsresor

Vi arrangerar pilgrimsresor till Israel, Jordanien, Egypten, Spanien, Frankrike, Italien, Armenien och många fler länder.

Pilgrimsresor tar dig till platser där du förhoppningsvis hinner ifatt livet. Vi besöker platser där stillhet råder och där betydelsefulla medvandrare varit före dig. På de här resorna ser du också platser fulla av liv och mening, där de så kallade historiska vingslagen formligen griper tag i dig.

Vi vill ge dig en annorlunda resa med innehåll och gemenskap, med kvalitet och personlig service. Upplevelser att minnas.

Vi arrangerar resor för enskilda resenärer men också gärna för grupper.

Är ni en församling, ett företag, en studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss, så planerar vi resan enligt era önskemål.

Lilla Pilgrimsresan

Fullt
En resa på åtta dagar till Israel; Galiléen, Jerusalem, Betlehem m.m. I resans pris ingår utgifterna för alla utfärder i programmet. Många drömmer om att få komma iväg till det Heliga Landet. Här är resan som kan göra den drömmen verklig. Tack vare att vi reser många tillsammans, små grupper, mindre sällskap och enskilda kan vi erbjuda ett kanonpri...Läs mer

Pilgrimsresa till Assisi

Fullt
Pilgrimsresa till Assisi i Den Helige Franciskus fotspår. Reseledare Ingrid och Erik Holmlund. Assisi är en stad präglad av den Helige Franciskus, fastän han levde där för drygt 800 år sedan. Under resan kommer vi att få lära känna Franciskus och besöka platser som förknippas med honom. En bön han dagligen bad var: Visa mig Herre din väg och gör mi...Läs mer