Pilgrimsresor

Vi arrangerar pilgrimsresor till Israel, Jordanien, Egypten, Spanien, Frankrike, Italien, Armenien och många fler länder.
Pilgrimsresor tar dig till platser där du förhoppningsvis hinner ifatt livet. Vi besöker platser där stillhet råder och där betydelsefulla medvandrare varit före dig. På de här resorna ser du också platser fulla av liv och mening, där de så kallade historiska vingslagen formligen griper tag i dig.
Vi vill ge dig en annorlunda resa med innehåll och gemenskap, med kvalitet och personlig service. Upplevelser att minnas.
Vi arrangerar resor för enskilda resenärer men också gärna för grupper.

Är ni en församling, ett företag, en studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss, så planerar vi resan enligt era önskemål.

Lilla Pilgrimsresan 4 april 2021

Många drömmer om att få komma iväg till Det Heliga Landet, här är resan som kan göra den drömmen verklig. Lilla pilgrimsresan tar dig till alla de viktigaste platserna i det heliga landet och lite till. Ska du resa till det heliga landet en gång i livet är det här resan för dig. Vi reser med Bibeln i hand och berättelserna kommer till liv. Vi firar...Läs mer