Pilgrimsresor

Vi arrangerar pilgrimsresor till Israel, Jordanien, Egypten, Spanien, Frankrike, Italien, Armenien och många fler länder.

Pilgrimsresor tar dig till platser där du förhoppningsvis hinner ifatt livet. Vi besöker platser där stillhet råder och där betydelsefulla medvandrare varit före dig. På de här resorna ser du också platser fulla av liv och mening, där de så kallade historiska vingslagen formligen griper tag i dig.

Vi vill ge dig en annorlunda resa med innehåll och gemenskap, med kvalitet och personlig service. Upplevelser att minnas.

Vi arrangerar resor för enskilda resenärer men också gärna för grupper.

Är ni en församling, ett företag, en studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss, så planerar vi resan enligt era önskemål.

Resa Israel Håkan Sunnliden

Fullt
Pilgrimsresa till Det Heliga Landet med Håkan Sunnliden 21-29 okt. 2017 En resa till Israel är alltid en resa med andliga förtecken. Här räknar man dagligen med tecken och under. Att vandra på platser där vi vet att Jesus vandrat är mäktigt. Att leva med profetiskt tilltal, i bön och gudstjänst under en pilgrimsresa är helt naturligt. Välkommen att...Läs mer

Pilgrimsresan - en resa på tio dagar till det heliga landet

10 dagarfrån 15 900:-
Pilgrimsresan till Israel 20-29 april 2018 - en resa på tio dagar till det heliga landet Reseledare Lena Dirfors och Lasse Rolén På denna resa får du se allt det viktigaste som du har läst om i Bibeln. Vi följer i Jesu fotspår, men vi får också möta landets rika historia från Abraham och ända fram i nutid. Vi kommer möta Israels skiftande natur och...Läs mer