Pilgrimsresor

Vi arrangerar pilgrimsresor till Israel, Jordanien, Egypten, Spanien, Frankrike, Italien, Armenien och många fler länder.

Pilgrimsresor tar dig till platser där du förhoppningsvis hinner ifatt livet. Vi besöker platser där stillhet råder och där betydelsefulla medvandrare varit före dig. På de här resorna ser du också platser fulla av liv och mening, där de så kallade historiska vingslagen formligen griper tag i dig.

Vi vill ge dig en annorlunda resa med innehåll och gemenskap, med kvalitet och personlig service. Upplevelser att minnas.

Vi arrangerar resor för enskilda resenärer men också gärna för grupper.

Är ni en församling, ett företag, en studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss, så planerar vi resan enligt era önskemål.

Fira påsk på Malta

Fullt
Fira Påsk, 24mars – 2 april 2018, på Malta Påsken är kristendomens största fest. Att fira detta tillsammans på en plats som verkligen lyfter fram högtidens alla nyanser, blir en oförglömlig upplevelse. Välkommen att fira påsken på Malta, ett land som har tagit vara på sin kristna tradition och som tillhör ett av de mest gudstjänstfirande länderna i...Läs mer