Sorrento, Capri och Pompeji

Historia, vacker natur, shopping, god mat, gemenskap. Allt detta får vi uppleva på vår resa till Italien.

Vi bor i Sorrento och åker med buss till Capri, längs Amalfikusten, till Pompeji, Vesuvius och mycket mer. Vi har en lokal guide med som gör resan till en upplevelse. Vårt hotell heter Eden. 

Reseledare: Stina Lindgård, Manager Director för King Tours i Finland.

 

Status:
Fullt

Program

Program

1.    Vi flyger från Helsingfors och landar vi lunchtid i Italien. Ledig eftermiddag. Vi har transfer till vårt hotell, Hotell Eden i Sorrento. Middag och övernattning.

2.    På programmet denna dag står Capri där vi först har en guidad rundtur. Under eftermiddagen besöker vi den kända Villa San Michele. Middag på vårt hotell.

3.    Efter frukost får vi på nytt en spännande dag med Pompeji och Vesuvius. Att beskriva den historiska staden som hamnade under lavamassorna är svårt. Att se den en upplevelse. Vår guide kommer att leda oss in i de spännande händelserna då vi också får se konstskatter från den tiden. Vi besöker också Vesuvius. Vi reser tillbaka till vårt hotell för lite vila innan vår middag.

4.    Nu står det Amalfikusten på programmet. Här har vi nu en hel dag med guide och besök på olika sevärdheter. Dagen innehåller många upplevelser. Middag på vårt hotell.

5.    Denna dag har vi ledig morgon innan vår transfer går till flygplatsen och resa hem till Helsingfors.