Sjung Lovsång till Herrens ära

Sjung lovsång till Herrens ära” i ”Det Heliga Landet”. Denna resa går av stapeln år 2020.

Denna resa riktar sig till ALLA som längtar efter att prisa och tillbe
Herren i det Heliga Landet! Vi tror dessutom att resans utformning kan bli till STOR INSPIRATION för lovsångsteam, kantorer/kyrkomusiker/lovsångsledare.
Undervisning om den viktiga lovsången leds av Musiker i Oasrörelsen Lisa Lerman och Hans Weichbrodt, Bibellärare och Inspiratör i Oasrörelsen. Detta är en annorlunda resa där fokus ligger på lovsång och undervisning om lovsång. Under flera kvällar kommer vi även att få möta spännande gäster från Israel som, med Bibeln som grund, kommer att undervisa om lovsången ur många fascinerande perspektiv!
Pris från:
16 800:-
Dagar:10
Reguljärflyg till Tel Aviv från Stockholm och Göteborg, Köpenhamn. Flygtillägg kan tillkomma. Del i dubbelrum inklusive halvpension under vistelsen i Israel (frukost,middag). En extra lunch, (Petrusfisk) all transfer, sightseeing, inträden enl. program, all undervisning och möten med olika grupper i Israel. Svensktalande guide och reseledning.

I priset ingår inte: enkelrumstillägg, dryck, dricks 7 Us dollar per/person och dag, avbeställningsförsäkring och/eller semesterförsäkring.OBS! Valutaförändringar har tillkommit med 1031kr/resenär samt 403kr för enkelrumstiillägg.
Boka resa

Program

Program

1.   Vi flyger från Stockholm, Köpenhamn och Göteborg och landar i Tel Aviv. Vi har transfer till vårt hotell i Tel Aviv där vi övernattar. Vi kommer att ha en presentationskväll då vi lär känna varandra för att bli ”ett stort lovsångsteam” tillsammans.

2.   Efter frukost på hotellet reser vi till Jaffa, för att bl.a. besöka Simon Garvaren hus och bese utsikten över den vackra hamnen, där en gång i tiden ”Den Heliga Birgitta” steg iland vid sitt besök i ”Det Heliga landet”. Efter dessa besök reser vi till Gil-Gal för att lyssna en judisk evangelist som verkligen brinner för sin kallelse. Vi köper oss en enkel lunch som vi äter i bussen under färden upp till Karmelberget där vi kommer att fira vår första mässa. På vår väg till Tiberias besöker vi också Megiddo- Platsen som i Uppenbarelseboken kallas för ”Armageddon”. Vi kommer att bo tre nätter i Tiberias. Vi äter vår middag på hotellet.

3.  Denna dag kommer vi att uppleva hur vi är i Jesus fotspår runt Genesaret sjö. Dagen börjar vi med en båtfärd på sjön och ett bibelstudium. Det kommer att bli en mäktig upplevelse att lovprisa Herren på vår färd på sjön. Sedan reser vi till Saligprisningarnas berg och vandra via ”grottan” till Tabgha där vi kommer att fira mässa. Denna dag blir vi bjudna på ”Petrusfisk”. Vi besöker Kafernaum där Jesus bodde under tre år då han förde ut budskapet om Guds rike. Dagen avslutar vi med besök i Migdal eller som det förr kallades Magdala. Självklart kommer vår lovsång att jublas ut på alla platser som vi besöker. Middag på vårt hotell.

4. Vi reser denna dag mot norra Israel. Vi ska besöka Tel – Dan som är en andligt mäktig plats. Vi får lovprisa Herren och denna lovsång kommer att ljuda också in till Libanon. Vi reser vidare till Ceasarea Filippi där lärjungarna fick bekänna Jesus som Messias. På vår väg tillbaka till Tiberias kommer vi också att stanna för att be för Israels gränser. Dagens utfärder slutar med besök vid platsen där Jordanfloden börjar sin färd mot Döda havet. Vi kommer också att på nytt får bekänna vårt dop. Middag på hotellet.

5.  Efter lite tidigare frukost reser vi längs Jordandalen till Döda Havet och gör ett besök i Qumran. Vi kommer att få tillfälle till flyta omkring i det salta Döda Havet. Efter lunch vid Qumran kommer vi resa söderut till Ein Gedi- Den oas som David flydde till när ha var jagad av Kung Saul! Vi avslutar dagen vid vårt hotell Leornardo Hotel Beer Sheva där vi äter vår middag. Mässan har vi firat i öknen där vi gjort som Abraham byggt ett altare till Herrens ära.

6.  Denna dag besöker vi platser som inte finns med i de flesta resor till Israel. Vi kommer att besöka det Bibliska ”Beer Sheva” där Abraham och Sara bodde! Därefter, vidare till ”Elah Valley”, där vi kommer att fira vår mässa. Detta är platsen där David utkämpade sin kamp mot Goliath! Det blir spännande och annorlunda upplevelse att prisa Herren på dessa platser. Sedan styr vi kosan upp till Jerusalem med besök på Olivberget och vandrar Hosiannavägen ner till Getsemane där vi kommer att blir smorda med helig olja. Vi åker till vårt hotell i centrala Jerusalem. Vi bor så central att alla kan på egen hand ”strosa” omkring på stans gågator. Denna kväll är det sabbat och först efter solens nedgång kommer alla människor ut för att vandra omkring och tala om hur sabbaten varit.

7.  Nu är det söndag. Vi kommer denna dag att fira vår gudstjänst i ”King of Kings”. Vi kommer att besöka och vandra i tunneln som leder till Davidson Center. Vi är lediga för lunch i de judiska kvarteren där vi också kommer att besök Moishe och Dov, ortodoxa bröder som berättar om sina liv i den Heliga staden. Vi gör också besök vid Tempelinstitutet och Västra Muren som är judarnas heligaste plats. Middag på hotellet.

8.  Efter vår frukost reser vi till Betlehem. Vi besöker här Födelsekyrkan somt Herdarnas äng där vi också kommer att fira vår mässa. Vi besöker en butik som säljer olika typer av bl.a. julkrubbor. Efter erbjudande om lunch reser vi tillbaka till Jerusalem för att besöka förintelsemuseet Yad Vashem. Dagen avslutar vi med besök i Trädgårdsgraven. Middag på hotellet.

9.  Vi har transfer till Lejonporten där vi går in för att besöka St. Anna kyrkan och Bethesda dammarna för bön om helande. Här kommer också vår lovsång att ljuda speciellt i St. Anna kyrkan som har en fantastisk akustik. Efter detta är vi lediga. De som vill kan vandra Via Dolorosa, eller göra andra besök. Klockan 16,00 ska vi besöka det Bibliska Musikmuseet vid Kikkar Musica som ligger ca två minuter från vårt hotell- En helt unik plats! Vi äter vår avskedsmiddag på hotellet.

10.  Efter frukost på hotellet har vi transfer till Ben Gurions flygplats och vårt flyg hem till Stockholm, Köpenhamn och Göteborg. 

 

 

 

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/3Stockholm ArlandaSjung lovsång till Herrens ära Mer än 816 800:-BokaMer information
3/3KöpenhamnSjung lovsång till Herrens ära 716 800:-BokaMer information
3/3GöteborgSjung lovsång till Herrens ära Mer än 816 800:-BokaMer information