Studieresa till Israel


Följ med på studieresa till Israel!

Vi besöker under resan bland annat följande heliga platser: Caesarea, Karmel, Nasaret, Tiberias, Gennesarets sjö med Saligprisningarnas berg, Tabgha och Kafernaum,
Jeriko med dopplatsen och Qumran. Naturligtvis finns även Jerusalem och Betlehem med flera platser på programmet under vår rundresa. Vi besöker så många platser vi hinner med.

Med på resan 21-28 januari är reseledare från Sverige och från Finland. Vi har också lokal svensktalande guide och lokal finsktalande guide.

Resan riktar sig speciellt till dig som vill lära dig mera om Israel för att sedan kunna ta egna grupper till ”Det heliga landet”. Om du inom två år från den här resan gör en egen resa med minst 20 resenärer får du dina kost­nader för studieresan tillbaka.
Vi kommer på plats att få tillfälle att tala om hur man kan göra ett upplägg som passar just dig. Det finns till exempel även möjligheter att resa med mindre sällskap där du som ledare får rabatt. En sådan resa är Lilla Pilgrimsresan som King Tours arrangerar minst 2 gånger per år.

Kostnaden för studieresan är 3300 SEK, 351 euro + flyg. Hela detta pris, det vill säga uppehället och flyget får du tillbaka om du inom två år reser med en grupp om 20 betalande gäster. I priset ingår del i dubbelrum inklusive halvpension, transporter, sightseeing samt inträden. Dricks, lunch, dryck, flyg och försäkringar betalar du själv. Enkelrum mot tillägg.

Vi hjälper till med bokningen av flygen till de lägsta priserna. Dessa utgifter får du tillbaka i samband med din gruppresa.

Antalet platser är begränsat så boka genast!

 

 

 

 

 

Pris från:
3 300:-
Dagar:8
Del i dubbelrum inklusive halvpension, transporter, sightseeing samt inträden
Obs. Flygpris tillkommer. Avresa från Göteborg, Helsingfors, Stockholm Köpenhamn och Oslo.
Transportsätt:Ingen transport
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
21/1Studieresa till IsraelMer än 83 300:-BokaMer information