Skip to main content

Aktuellt om Israel

Den 7 oktober vaknade vi till nyheterna att Israel utsatts för en terrorattack som inte har sin motsvarighet på åtminstone 50 år. Nu pågår strider och terrorhandlingar med hundratals döda och tusentals skadade i både Israel och Palestina. Vi tänker på och känner för våra kontakter, samarbetspartners, vänner och bekanta som lever mitt i dessa hemskheter och önskar inget hellre än att freden ska komma tillbaka. 

Våra resor till Israel påverkas givetvis av detta. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och står i förbindelse med våra samarbetspartners i landet. Här hemma har UD utfärdat en avrådan för "icke nödvändig resor till Israel".

Resor som är bokade
När UD har en avrådan som gäller tills vidare innebär det i praktiken att man ser på avresor två veckor fram i tiden. För resor med avgång de närmaste 14 dagarna medför UD:s avrådan att resan blir inställd och full återbetalning av inbetalda avgifter (med undantag av ev premie till avbeställningsförsäkring) sker. 
Resor som ligger längre fram i tiden än två veckor omfattas alltså inte av UD:s avrådan. Datum flyttas fram kontinuerligt så länge som avrådan gäller. 
Vid avbokning av resor som har avgång mer än två veckor fram i tiden gäller de allmänna och särskilda bokningsvillkoren och de ordinarie avbokningsvillkoren. 

Planering av kommande resor
Vi fortsätter att planera för framtida resor till Det heliga landet och kommer att presentera dem på vår hemsida allteftersom de blir klara. När UD häver avrådan vill vi vara redo att kunna återuppta resorna igen. 

Bokning av kommande resor
Resevillkoren säger att om man under pågående avrådan bokar en framtida resa får man inte tillbaka inbetalade belopp för den resan om den ställs in. Därför erbjuder vi bokning utan att betala anmälningsavgift på kommande resor fram tills situationen har stabiliserats. Det går alltså bra att boka de resor till Israel som finns på hemsidan. 

Vi önskar "Shalom" över hela regionen.

Fritextsökning
Resekalender
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
Kontakta oss
Adress:
King Tours
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • Exodus Resor
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå