Egypten

Egypten är ett spännande land med en mångtusenårig historia där du möter några av världens största kulturskatter och monument.

Med King Tours reser du bekvämt, långt från massturismen. Resorna är anpassade för mindre resesällskap, så även om ni bara är två personer blir ni väl omhändertagna med egen guide (engelsktalande) och transport.
Alla våra hotell och kryssningsfartyg är av högsta klass och dagarna fylls av intressanta utflykter. Vi erbjuder ett stort antal olika resor där pyramiderna i Kairo kombineras med lyxiga kryssningar på Nilen eller sol och bad vid Röda havet.

Kontakta oss med datum så ordnar vi en resa för er! 
Vi tar er till Egypten när och dit ni vill!

Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning

Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning Denna magnifika 15-dagars resa ger dig nästan hela Egyptens kultur. Faraoner, pyramider och gammal kultur i kombination med en avslappnande kryssning på Nilen. Den ger dig en komplett resa då du bor på vårt 5-stjärniga hotell och kryssningsfartyg. Här får du verkligen något mera än den vanliga servic...Läs mer

Egypten 8 dagar klassisk rundresa med kryssning

Fascinerande Kairo med pyramiderna är startpunkt för åtta upplevelserika dygn. Vi kryssar på Nilen och gör strandhugg vid de största sevärdheterna. Nu erbjuder vi på nytt en av våra mest populära rundresor i Egypten till ett fantastiskt pris utan att tumma på vår höga kvalité. Du bor på 5* hotell i Kairo och 5* kryssningsbåt på Nilen. Våra duktiga...Läs mer