Egypten

Egypten är ett spännande land med en mångtusenårig historia där du möter några av världens största kulturskatter och monument.

Med King Tours reser du bekvämt, långt från massturismen. Vi reser i små grupper och även om ni bara är två personer blir ni väl omhändertagna med egen guide och transport.
Alla våra hotell och kryssningsfartyg är av högsta klass och dagarna fylls av intressanta utflykter. Vi erbjuder ett stort antal olika resor där pyramiderna i Kairo kombineras med lyxiga kryssningar på Nilen eller sol och bad vid Röda havet.

Kontakta oss om ni vill resa på annat datum än de vi nämner här så ordnar vi det för er! Vi tar er till Egypten när och dit ni vill!

Egypten 8 dagar klassisk rundresa med kryssning

8 dagarfrån 12 075:-
Fascinerande Kairo med pyramiderna är startpunkt för åtta upplevelserika dygn. Vi kryssar på Nilen och gör strandhugg vid de största sevärdheterna. Nu erbjuder vi på nytt en av våra mest populära rundresor i Egypten till ett fantastiskt pris utan att tumma på vår höga kvalité. Avresa: 14 april - 21 april 2022 Du bor på 5* hotell i Kairo och 5* kry...Läs mer

Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning

15 dagarfrån 21 750:-
Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning Denna magnifika 15-dagars resa ger dig nästan hela Egyptens kultur. Faraoner, pyramider och gammal kultur i kombination med en avslappnande kryssning på Nilen. Den ger dig en komplett resa då du bor på vårt 5-stjärniga hotell och kryssningsfartyg. Här får du verkligen något mera än den vanliga servic...Läs mer