Skip to main content

Om oss

Välkommen till King Tours - Din personliga researrangör

King Tours arrangerar specialresor till länder som är rika på kultur, historia och upplevelser. Vårt motto är att vara ett personligt, prisvärt och kvalitativt alternativ för de som vill ha lite mer utav sin resa än bara sol och bad.

Resmålen är alltid valda med omsorg och det behöver finnas det ”lilla extra” för att kvalificera sig för King Tours resenärer. Vi är en resebyrå som prioriterar det DU anser vara viktigt för att helhetsupplevelsen skall bli så bra som möjlig. Bland annat så har vi alltid reguljärflyg vilket ger våra resenärer större flexibilitet och valmöjligheter när det gäller avresor och avreseorter.

Vi har valt att arbeta med mycket välorganiserade agenter med höga kvalitativa mål och med stor kapacitet. Detta är en styrka för oss både när det gäller kvalitet och prissättning. En viktig del i vår prissättning är att ”tilläggen” är synliga redan från början, exemeplvis de flesta utfärder ingår i priset. Vi försöker alltid att ta dig bakom kulisserna för att visa dig det unika, speciella och minnesvärda.

King Tours erbjuder resor från olika avreseorter i Sverige. King Tours specialitet är pilgrimsresor och församlingsresor, kultur- och upplevelseresor. Vår absoluta styrka är att vi skräddarsyr resorna enligt just dina önskemål.

Vår erfarenhet med att arrangera även för konferenser och kurser utomlands är stor.

Välkommen till King Tours med din bokningsförfrågan!

Fritextsökning
Resekalender
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
Kontakta oss
Adress:
King Tours
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • Exodus Resor
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå