Skip to main content

Våra varumärken

Tranås Resebyrå har, som specialist på tjänsteresor för icke kommersiella kunder och biståndsorganisationer, byggt upp en stor kunskap om resor till många resmål. Detta har i förlängningen lett till att vi kan ge många fler möjlighet att uppleva och besöka resmål som har anknytning till dessa resmål och som inte alla researrangörer har i sitt utbud. Detta har vi samlat under några olika varumärken. En del av dem har vuxit fram hos oss medan andra har införlivats i vår verksamhet genom åren.

Här följer en kort beskrivning. Klicka på varumärkena för att komma till respektive hemsida med mer information om aktuella resor och erbjudanden.

Anderson’s African Adventures
Vi är äkta specialister på resor till Afrika. Tanzania är vår stora styrka där vi tillsammans med Andersons lokalt gör resor med egna fordon och guider.

Exodus Resor
Vi är en researrangör för ”den kristna världen”. Många av våra resmål är förknippade med intressanta och spännande skeenden i kyrkans historia.

Klosterresor
Vi bokar boende på klosterpensionat till privatpersoner och grupper.

King Tours
Vi arrangerar specialresor till länder som är rika på kultur, historia och upplevelser.

Tour Africa
Vi är en av Sveriges ledande arrangörer av resor till Afrika med mer än 25 års erfarenhet av denna fascinerande kontinent.

Fritextsökning
Resekalender
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
Kontakta oss
Adress:
King Tours
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • Exodus Resor
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå