Skip to main content

Rundresa i Egypten

Egypten är ett spännande land med en mångtusenårig historia där du möter några av världens största kulturskatter och monument.

Med King Tours reser du bekvämt, långt från massturismen. Resorna är anpassade för mindre resesällskap, så även om ni bara är två personer blir ni väl omhändertagna med egen guide (engelsktalande) och transport.
Alla våra hotell och kryssningsfartyg är av högsta klass och dagarna fylls av intressanta utflykter. Vi erbjuder ett stort antal olika resor där pyramiderna i Kairo kombineras med lyxiga kryssningar på Nilen eller sol och bad vid Röda havet.

Kontakta oss med datum så ordnar vi en resa för er! 
Vi tar er till Egypten när och dit ni vill!

Fritextsökning
Egypten 8 dagar klassisk rundresa med kryssning

Egypten 8 dagar klassisk rundresa med kryssning

Nu erbjuder vi på nytt en av våra mest populära rundresor i Egypten till ett fantastiskt pris utan att tumma på vår höga kvalité. Du bor på 5* hotell i Kairo och 5* kryssningsbåt på Nilen. Våra duktiga guider kommer att visa dig Egyptens stora sevärdheter. Vi flyger till Kairo för att övernatta på v...

8 dagar från 24 250:- Läs mer
Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning

Egypten 15 dagar klassisk rundresa med kryssning

Denna magnifika 15-dagars resa ger dig nästan hela Egyptens kultur. Faraoner, pyramider och gammal kultur i kombination med en avslappnande kryssning på Nilen. Den ger dig en komplett resa då du bor på vårt 5-stjärniga hotell och kryssningsfartyg. Här får du verkligen något mera än den vanliga servi...

15 dagar från 35 650:- Läs mer
Resekalender
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
21/10Grekland med Bibeln i handfrån 22 250:-
Kontakta oss
Adress:
King Tours
Vasagatan 27
573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • Exodus Resor
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå